Group Joos Print header

Group Joos trapt mee tegen kanker

09/10/2023

DEELNAME AAN DE 1000 KM

Tijdens het hemelvaartweekend vindt naar goede traditie de 1000 km voor Kom op tegen Kanker plaats. Group Joos wil van de partij zijn en een rennersteam afvaardigen. 

Van de deelnemende ploegen wordt verwacht dat zij een steentje bijdragen in de strijd tegen kanker door mee te helpen bij de fondsenwerving voor het inschrijvingsgeld. Dat bedraagt 5500 euro per team. De netto-opbrengst van de 1000 km gaat immers naar belangrijk wetenschappelijk kankeronderzoek.

Wilt u zich ook inzetten voor de strijd tegen kanker door onze fietsers te helpen bij het inzamelen van het inschrijvingsgeld? Stuur dan een mailtje naar marketing@groupjoos.com.

Meer informatie over de 1000 km voor Kom op tegen Kanker vindt u op de1000km.be.

Op 1 oktober was het Internationale Koffiedag, maar omdat we bij Group Joos op zondag niet werken, vonden we maandag een nog betere dag om het te vieren en de week te beginnen met een shot cafeïne! Deze warme kop koffie was ook de aftrap om iedereen warm te maken voor onze Kom op tegen Kanker-campagne. Een team van Group Joos zal de 1000 km voor Kom op tegen Kanker afleggen om iedereen te steunen die op welke manier dan ook getroffen is door kanker. Volg onze vorderingen op onze socials! 💛 

(Met dank aan Tati Coffee en Verleye om deze aftrap mee mogelijk te maken)