Geraldo, ontdek jouw geschenk !

Dit is een VOORBEELD van een GEPERSONALISEERDE LANDINGSPAGINA. Deze pagina werd gepromoot via een direct mail-actie.  Group Joos helpt u graag met uw 1-to-1 omnichannel-communicatie. Print - Direct Mail - E-mail - PURLS .... Print Direct Mail is het aangewezen kanaal om inactieve klanten te reactiveren.  Vergelijk deze pagina met deze voor Jackeline.

Contacteer ons voor meer informatie. 

𝗣𝗮𝗽𝗲𝗿 𝗗𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁 𝗠𝗮𝗶𝗹 𝗶𝘀 𝗱𝗲 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗲𝗰𝘁𝗲 𝘄𝗶𝗻𝗯𝗮𝗰𝗸-𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲

Elke dag worden consumenten overspoeld met een gigantisch aantal e-mails. Omdat elk merk concurreert om de aandacht van de klant te krijgen, zal een deel van je klanten niet langer geïnteresseerd zijn in jouw e-mailmarketingcampagnes. 

Print Direct Mail is daarom een uitstekend kanaal om deze inactieve klanten te reactiveren en hen aan te moedigen om opnieuw te kopen.  De voucher of aanbieding hoeft niet identiek te zijn voor elke klant. Op basis van eerder aankoopgedrag wordt een 1-op-1-boodschap uitgewerkt. 

Want wist je dat het werven van een nieuwe klant gemiddeld 5 keer zoveel kost als het behouden van een bestaande klant? Net daarom is Print Direct Mail de perfecte winback-actie om opnieuw contact te leggen met de mensen die al een tijdje niet meer bij jou hebben gekocht, maar nog steeds belangrijk zijn voor de groei van je bedrijf! 

Wij helpen graag ➡️ https://groupjoos.com/contact