Group Joos Print header

Aanpassing bedrijfsgegevens Joos Print nv naar Group Joos nv

03/12/2021

Beste klant,

Joos Print, Joos Connect en Joos Smartcom zijn vandaag 3 zelfstandige divisies die onder de roepnaam Group Joos werken. Elke divisie heeft zijn eigen specialisaties en kernactiviteiten en werkt al dan niet onder een eigen ondernemingsnummer. 

Teneinde onze operationele en administratieve processen te optimaliseren en u nog beter te kunnen bedienen, zullen al onze activiteiten vanaf 1 januari 2022  ondergebracht worden in 1 vennootschap met de naam Group Joos nv.

WAT VERANDERT ER VOOR U ALS KLANT VAN JOOS PRINT ? 

Joos Print zal haar activiteiten overbrengen naar deze vennootschap; zowel firmanaam als BTW/ondernemingsnummer wijzigen. 

Onze coördinaten worden dan:

Group Joos nv

Everdongenlaan 14

2300 Turnhout

Ondernemingsnummer: 0899.145.953

BTW: BE 0899.145.953


WIJ GEVEN VORM AAN UW VISIE

Enkele maanden geleden kozen we bij Group Joos voor een nieuwe huisstijl. De kameleon kreeg daarin een centrale plaats. En dat is niet zonder reden… De kameleon symboliseert het sterke aanpassings-vermogen van Group Joos en van onze klanten. Want stilstaan is achteruitgaan, zo wil het cliché. Daarom is het voor bedrijven, zoals dat van u en dat van ons, enorm belangrijk om steeds de vinger aan de pols te houden, om in te spelen op verandering, om de trends te volgen en rekening te houden met het veranderende communicatielandschap. Group Joos doet dat, samen met haar klanten, en past zich snel aan, net zoals de kameleon.

Wij zijn en blijven Group Joos! 

Een 100% familiebedrijf in hart en nieren en al meer dan 85 jaar gepassioneerd door en gespecialiseerd in alles wat met grafische communicatie te maken heeft. Group Joos behoudt de drie divisies: Joos Print, Joos Connect en Joos Smartcom, echter ze werken  vanaf 01/01/2022 vanuit dezelfde operationele vennootschap.

Deze aanpassing kadert in onze vernieuwde aanpakken onder de noemer “Wij geven vorm aan uw visie”. Group Joos beschikt intern over specifieke expertise, gedreven vakmanschap en innoverende technologie. Een ideale combinatie om te kunnen inspelen op elke vraag, want ook bij onze klanten verandert er veel. Ons team gaat geen uitdaging uit de weg en zal steeds een op maat gemaakte oplossing zoeken én vinden. Samen bouwen we graag verder aan onze en uw toekomst. 

Met vriendelijke groeten,

Alex Joos, CEO Group Joos