Group Joos Print header

Group Joos produceerde huis-aan-huis folders voor humanitaire actie van bpost

27/02/2023

bpost zet zijn logistieke sterktes in en vraagt alle inwoners van België om solidariteit te tonen voor de slachtoffers van de verwoestende aardbevingen in Turkije en Syrië. Met de slogan ‘elke geste telt’ roept bpost iedereen op om vanaf 21 februari tot 31 maart essentiële goederen te deponeren in een van de 657 postkantoren in België. Om deze actie op poten te zetten mocht Group Joos de huis-aan-huis folders produceren.

In het rampgebied zitten miljoenen mensen zonder water en voedsel in barre weersomstandigheden. Omdat solidariteit in het DNA van bpost zit, heeft de organisatie besloten om de hand uit te reiken naar Ptt, de Turkse postoperator. In samenspraak met Ptt werd een lijst opgemaakt van de hulpgoederen die aanvaard zullen worden en vervolgens getransporteerd worden naar Instanboel. Vanaf hier zal Ptt het overnemen en ervoor zorgen dat de hulpmiddelen terechtkomen daar waar ze het meeste nodig zijn.

De huis-aan-huis bedeling van bpost is een belangrijk kanaal om deze humanitaire actie bekend te maken bij de Belgische inwoners. Group Joos produceerde de folders met een oplage van ruim 5.918.000 exemplaren in verschillende taalversies, namelijk: Nederlands, Frans en Duits. Group Joos heeft de folders zowel gedrukt, afgewerkt en gebundeld in pakjes voor bedeling in elke Belgische brievenbus.

Lees hier welke producten kunnen worden afgegeven in het postkantoor en hoe je dat correct doet.


Heb jij ook interesse in een samenwerking? Group Joos helpt jou een groot bereik te behalen met een papieren drager!