Group Joos Print header

Stickerboek komt tot leven met VEEEW-app

06/10/2021

Group Joos investeert jaarlijks in nieuwe technieken en diensten om te blijven evolueren. Eén van deze nieuwe technieken is Augmented Reality. Hiervoor ontwikkelden we de VEEEW-app, die een virtuele laag legt over het drukwerk.

Meestal zijn het sportclubs of verenigingen die hun organisatie in de kijker zetten door een stickerboek uit te brengen. Maar de allereerste gemeente in Vlaanderen met een eigen stickerboek is nu ook een feit! Het lokaal bestuur van Rijkevorsel heeft een actie op touw gezet om de plaatselijke handelaars te steunen en richt zich hiermee in het bijzonder op de jeugd.

Alle verenigingen met een jeugdwerking kregen de kans om deel te nemen aan het album. Aan de hand van heel wat leuke actiefoto’s (her)beleeft de Rijkevorselse bevolking niet alleen deze plekken, maar krijgen ze ook een inkijk in de werking ervan.

In het stickerboek, dat zelf werd samengesteld door de gemeente, is plaats voor 263 stickers. De pakjes per vijf stickers zijn verkrijgbaar bij de meer dan 30 deelnemende handelaars. Stickers die beschikken over een VEEEW-icoon kunnen gescand worden met de VEEEW-app via de smartphone of tablet. Door met de smartphone over de sticker te bewegen, krijgt men extra content te zien en komt het beeld letterlijk tot leven!


Een samenwerking met mijnstickerboekpromotie.be 

Meer info: Stickerboek Rijkevorsel