Experience VEEEW: Try it out !

AUGMENTED REALITY - ONLINE AND OFFLINE ARE GROWING EVER CLOSER TOGETHER


VEEEW: Realtime Augmented Reality Platform

 

Met het VEEEW Augmented Reality Platform kan je via een gebruiksvriendelijke online editor binnen enkele minuten verbluffende AR-effecten aan je afbeeldingen toevoegen. Met de gratis VEEEW-app scan je eenvoudig het drukwerk en zie je hoe de toegevoegde AR-elementen voor je ogen tot leven komen. 3D-ojecten, (green key) video, interactieve buttons, audiofragmenten, foto caroussels, ... verrijken jouw communicatie en zorgen voor interactie met je klant of prospect. Mis de toekomst van drukwerk niet: download vandaag nog onze VEEEW-app en scan enkele voorbeelden om zelf augmented reality te ervaren.

 

1. Download the free VEEEW app in the App Store or Google Play


2. DOWNLOAD HIER ENKELE DEMOBEELDEN EN PRINT DEZE UIT


3. OPEN ONZE VEEEW APP EN BEKIJK DE DEMOBEELDEN


4. ONTDEK DE AUGMENTED REALITY EXPERIENCE


5. CONTACTEER ONS VOOR JOUW GRATIS AR-BEELD


Ontdek hier meer over VEEEW Augmented Reality


Met het VEEEW online Content Management Systeem kan je aan jouw drukwerk heel eenvoudig en in real time Augmented Reality toevoegen. Met de gebruiksvriendelijke editor creëer je zelf eenvoudig AR/VR elementen zoals interactieve knoppen, (green key) video, 3D objecten, fotocarrousels, audiofragmenten, event-buttons enz... Nadien bekijk je de content met onze gratis VEEEW-app

𝗛𝗔𝗣𝗣𝗬 𝗘𝗔𝗦𝗧𝗘𝗥 🐣 VEEEW toont extra informatie! 

📱 Via deze generieke Augmented Reality app brengen we de kaart tot leven. Dit kan -zoals je hier ziet- onder de vorm van animatie en een interactieve button zijn, maar evengoed een beschrijvende tekst, video, een fotocarrousel, extra audio of een combinatie ervan. Ook andere taalkeuzes zijn mogelijk!

Innovatie voor jouw drukwerk met VEEEW Augmented Reality Met de VEEEW-app krijgt de consument bv. een 3D-view te zien van de bezienswaardigheden in de reisgids. Zo breng je jouw drukwerk tot leven en verhoog je de belevingswaarde ervan! 

VEEEW toont extra informatie bij de verpakking!

📱 Via deze generieke Augmented Reality app bekijkt de gebruiker de verpakking via een smartphone of tablet en start er onmiddellijk extra communicatie. Dit kan onder de vorm van een beschrijvende tekst zijn over de inhoud van het product, maar dit kan evengoed een video, animatie, audio of een combinatie ervan zijn. Ook andere taalkeuzes zijn mogelijk!