Kameleon-website-header-v2

Nieuws

Blijf steeds op de hoogte van het laatste nieuws over ons bedrijf!

JOSSH, een online communicatieportaal op uw maat

Dat het digitale tijdperk groeit en bloeit, hoeven we u wellicht niet meer te vertellen. Alles moet steeds sneller en efficiënter. Voor heel wat bedrijven is het een uitdaging om mee te zijn én mee te blijven…

Waarom personaliseren het overwegen waard is...

Uit onderzoek blijkt dat print, en meer bepaald gepersonaliseerde direct mail, nog steeds een belangrijke plaats opeist in de marketingcommunicatiemix. Zeker omdat de brievenbus in deze digitale tijden een exclusieve plek geworden is.

Een mooie toekomst voor print

Stilstaan is achteruitgaan, zo wil het cliché. En daarom streeft Group Joos steeds naar manieren om aan de verlangens van ambitieuze klanten te blijven voldoen. Dat is ook de reden waarom we in 2020 investeerden in de Canon ProStream 1800, de nieuwste inkjet-productieprinter.

Group Joos stapt in kapitaal van Rekafa Special Products BV

RSP is een full-service grafisch bedrijf met een passie voor drukwerk. Het bedrijf met een omzet van 2 miljoen euro is actief vanuit het Nederlandse Venlo en is in handen van René Antonissen en Marcel Haumann. RSP is naast de klassieke handelsactiviteiten actief via de online webshop Drukwerkonline.nl.

Reportage over Group Joos op Future Promotion Forum

Technologische innovators, marketing- en serviceproviders deelden de meest effectieve manieren van communicatie met de klant op het Future Promotion Forum van Canon.

Tienjarig samenwerkingsakkoord Group Joos & Senapi

Group Joos tekent een tienjarig samenwerkingsakkoord met SENAPI, de officiële drukkerij van de République Démocratique du Congo. Het betreft een openbare dienst onder de bevoegdheid van ‘Le Ministère du Budget’.

Group Joos steunt sociaal restaurant ’t Hert van de vzw T’ANtWOORD

Group Joos geeft het sociaal restaurant ’t Hert van de vzw T'ANtWOORD een serieuze stimulans om straks te blijven verder werken. CEO Alex Joos beloofde om ’t Hert gedurende drie jaar elke maand met 2.200 euro te steunen. Dat komt overeen met maandelijks 10 euro per werknemer van Group Joos.